Post by monepercure on Feb 18, 2022 19:13:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Touchgrind BMX ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Touchgrind BMX IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab lõpmatut vastupidavust ▞▞▞
▞▞▞ Touchgrind BMX 2022 version ▞▞▞
Loading........ ja siis viskab kohe valja.
Ok nagu see mäng nagu graafika, aga miks 1 518 000? Ma mõtlen, et liiga palju algajatele ja muid kaarte on vaja osta ja see on igav, kuna ma sain 3. ratta. Miks kaart nii kallis on?
Halb graafika, kuid hea mäng on ka uus
Suurepärane mäng, mida on väga raske hallata, kuid lõbus, kui olete sellest lahti saanud, ei saa te seda käest panna, peate maksma teiste kaartide eest, nõid haiseb tõesti, seepärast annan sellele 3 tärni
Ok ok mäng, aga sul pole nitrot, see pole probleem, vaid ainult trikid ja selles mängus pole teed ega maanteed, nii et ok, mäng on super
Kui teie lika kõrgele lähete sis telepord alla 😢😥😭
Touchgrind BMX Thể thao rer
See on hea ja kõik peale minu jaoks on selle mängu kõige raskem vahetuste tegemine, see on sõna otseses mõttes nii tüütu, kui veedan tund aega väljakutsete lahendamisel, kuid üldiselt on ülejäänud mäng päris hea. djhbagwiebceiebdbshksvshdvidgdidhdushdjdhdhdhhdhrhirhdidvr svwtwybsnskdbdhd ei dubdidbdkdbdjdbdkdbjdjdidbdjrbidbdjdbdjdhdjdjdhfhrjrjrjjrjrrjjrjrjdjdjrj endjdndjfnfjrnifnr ndjdjjfjfhfjfjdjekrvifbrixbribfjbfofn nfjdjjfnfnjjfjfjfjfjbffbfbbfbfn ndnfjfjjfjfjfjfkoffjjfjf HV vrksyjdjdgx ma tbh
See on lahe, aga mitte
Touchgrind BMX Sport ltg
Kui tahate kõik i mailmaid lahti siis hakky-ge
Ma vihkan seda mängu iga kord, kui ma teen kolmikut ja siis proovin veel ühe mängu teha, see paneb mind lihtsalt läbi kukkuma.
Ma arvan, et see on suurepärane, kuid mõnda väljakutset on raske teha, kuid ma arvan, et vajame mängus vaba režiimi, kuid üldiselt arvan, et see on suurepärane
Väga lõbus, kuid juhtnupud on tõesti veidrad ja raske on sõrmi ekraanil hoida ja ka näha, kuid peale selle on see lahe
Rush Royale: Tower Defense TD Strategie mbd
See mäng on lõbus, kuid mõnikord peatatakse mängude allalaadimine ja kustutatakse minu ostetud kaardid. Seega soovitan seda ka teistele
Ma vihkan seda, sest kontroller ei saa kiiresti juhtida ja kogu kaardil on raha
oleks hullumeelne, kui see annaks teile adrenaliini pärast iga vooru ja saaksite kaarte ilma tegelikku raha maksmata
Esimest korda, kui ma seda mängisin, panin juhendi ja see olen niivõrd mina, et ma ei suutnud seda kontrollida
Touchgrindi uisk on parem. Maksa võitmiseks. Päris raha uute kaartide eest. Värskendusi pole
Juhtnupud on perse, mäng töötab hästi, kuid juhtnupud on saak
Peate ostma peaaegu kõik tasemed, see on hea mäng, see muutub lihtsalt igavaks, kui sa mängid sama taset ikka ja jälle ja ma ei saa isegi touchgrind bmx 2 installida
Umm..Ma andsin kaks tärni, sest mäng on tegelikult hea, aga ma soovin, et ratas saaks rohkem trikke teha, see annaks mängijatele tõsiselt lõbusamaks, kuid siiski tore mäng!
Väga kena graafika ja nagu ka jalgrattad ja mängu seadistus, tuleb sellele anda 5 tärni hinnang
Ma soovin, et oleks vaba tee maastiku ja radadega. See oleks päris lahe
Graafika oli fantastiline, nii et mängule lisati realistlikke suurepäraseid liigutusi ja ka juhtnupud olid vaikselt head
Touchgrind BMX Sportgames mkd
Hea mäng, kuid vajab rohkem tasemeid
Kõik on tasulise seina taga. Sõna otseses mõttes kõik peale esimese taseme
ma ei saanud seda mängida või ma ei saanud seda käivitada
See mäng on täiesti kohutav, sest selles mainitud mängus on sellel realistlik füüsika, mis seletab hästi keset õhku sisse kukkumist, see mäng on mõeldud trikkide jaoks, miks ma ei suuda tahtmist teha ja iga kord, kui ma üritan seda teha, mäng arvab, et kukkusin kokku
Mulle väga meeldib seda 2 minutit mängida, aga see hakkab lihtsalt igav, kui mängid lihtsalt selleks, et ikka ja jälle trikke teha, siis hakkab igav 🙄
Hea mäng! Ma näen, et te tegite touchgrindi uisu, mis on ilus, nagu see mäng. Ja kas saate lisada ka tasuta rändluse, näiteks touchgrind skate? Ok thx
Kõige igavam mäng mida ma olen mänginud
Hea mäng edasi