Post by monepercure on Feb 18, 2022 19:03:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Legend ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Legend IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zwiększyć wszystkie hacki ▞▞▞
▞▞▞ Candy Legend 2022 version ▞▞▞
Gra ok
Fajna i ciekawa gra.
Po prostu lipa
W przeciwieństwie do niektórych gier, które spychają cię w kąt i zmuszają do wyjścia, ta gra jest łatwa do grania, a to sprawia, że jest zabawna i relaksująca.
Gra blokuje cały telefon
To nie jest gra. Jest to aplikacja reklamowa, która pozwala udawać, że grasz w środku wszystkich reklam.
ta gra jest bardzo nudna
Się całą ogólnie uznaną miarą, że można powiedzieć, że należy kodować, aby sobie dobrze oceniać i chcesz żeby to było możliwe i żeby żeby było w tej grze więcej żeby tego chciało żebym chciałbym było tak, jak reklama jest niestety inna Dziękuję za zostawię
dobra gra, ale ilość reklam jest okropna .... to mnie zniechęca, ponieważ gra może zostać odinstalowana
Dobra gra na zapomnienie o problemach kiedy grasz nie myślisz o niczym
Bardzo fajna gra, przyjemna i relaksująca, a do każdego pokoju możesz zaprojektować wiele reklam
Ok, ile razy muszę ocenić, zanim przestanę otrzymywać komunikat „proszę, oceń”? Bąbelki są tam, gdzie nie można ich wystrzelić, gotowe do usunięcia gry.
To naprawdę piękna gra dla dzieci, kiedy grałem w tę grę, naprawdę czułem się, jakbym był w pokoju na starym telefonie komórkowym zainstalowałem tę grę teraz to mój nowy telefon komórkowy po raz pierwszy zainstalowałem tę grę na moim starym telefonie komórkowym osiągnąłem 2142 poziom w tej grze
Przyjemna i bardzo łatwa do grania
jest ok
Ta gra jest w porządku, nie jest najlepsza i jest trochę nudna. Właśnie go pobrałem i dotarłem do poziomu 10, a oni poprosili mnie o ocenę. Więc jest to całkiem proste. Krajobrazy domowe i krajobrazy ogrodowe to lepsze gry, ponieważ są trudniejsze, a kiedy wygrywasz poziom, dostajesz gwiazdkę, więc naprawiasz zepsuty dom.
To jest bezstresowa gra, którą tak bardzo kocham, że tylko chciałbym móc w nią grać przez cały dzień, dziękuję bardzo
Zbyt wiele reklam. Gdybym chciał zobaczyć tak wielu, oglądałbym telewizję!
Gra jest fajna ale przez te reklamy odechcie się grać.
zbyt wiele reklam w tej grze, usuń je, a może coś się dzieje. przegrzewa też telefon, co też mi nie służy...
Otrzymywanie reklam po każdym poziomie jest dla mnie bardzo denerwujące i naprawdę gra jest dobra, ale reklamy są zawsze dostępne
Jest OK
Dragon City Mobile Παιχνίδια προσομοίωσης vedq
złe dla wielu reklam
Candy Legend Казуальные zlt
Połowę czasu gry spędza się czekając na reklamy lub animacje przejścia. Sama gra jest całkiem niezła, ale jest przesłonięta mnóstwem zbędnych „owoców”.
Super Pożeracz czasu
Cenny legendy
Candy Legend Grand public opg
Naprawdę dobra gra i niezbyt dużo reklam
GRA JEST FAJNA TYLKO ZA DUŻO REKLAM PROSZĘ ZRUBCIE COŚ Z TYM POZDRAWIAM
To zupełnie inna gra niż to, co umieściłeś... to nie jest gra o dekorowanie, to świetna gra, w ogóle bez dekorowania
Oioiooovzzz się z nami reklamodawka niecy
Candy Legend Ajanviete lux
Gra była dobra, ale tam, gdzie jestem w tym momencie, nie masz instrukcji, jak ominąć ten obszar
fajna gra, ale za dużo reklam
Nudaaa
bardzo fajna gra
Będzie
Ten głupi palec mówiący mi, co powinienem, a czego nie powinienem robić, doprowadza mnie do wysokiego poziomu niepokoju! Bardzo mocno myślę o usunięciu tej gry!
Dobra dla zabicia czasu, bardzo prosta do 1500 poziomu...za dużo reklam, doszlam do 1630 poziomu i na tym koniec 😣 szkoda...