Post by monepercure on Feb 18, 2022 18:54:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ RTS Siege Up! - Medieval War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RTS Siege Up! - Medieval War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ مود کریستال های بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ RTS Siege Up! - Medieval War 2022 version ▞▞▞
بیشتر تصادف می کند.
این یک بازی خیلی خوب ساخته نشده است. بازی استراتژی ساخت و مبارزه خوب است و گیم پلی روان و بدون تاخیر است. با این حال، کنترل بسیار ضعیف است. من به توسعه دهندگان پیشنهاد می کنم یک نوار فرمان برای حمله، دفاع و عقب نشینی و همچنین یک نوار آمار ارتش برای کنترل بهتر بازی اضافه کنند. علاوه بر این، مکانیکهای هوش مصنوعی برای تجربه بهتر گیمپلی نیاز به بهبود دارند و باعث نمیشوند مردم احساس کنند «ارتش» آنها احمقانه است. به طور کلی امیدوارم که این بازی بتواند به خوبی بازی های دیگر مانند Polytopia و COC باشد
بازی خوبیه برا این دو تا ستاره رو نمیدهم چون به مرحله 7 رسیدم یکدفه سخت شد میتونه کسی به من بگه چطوری باید مرحله 7 رو رد کنم.
برخلاف هر چیزی که قبلاً روی موبایل دیده بودم، یادآور دوران مایکروسافت Age of Empires II است.
RTS Siege Up! - Medieval War Strateške igre bhua
به نقطه ای می رسد که دیگر نمی توانید برنده شوید
بازی همچنان در پایان یک سطح خراب می شود و ثبت نمی کند که من سطح را شکست داده ام.
مشکلی وجود دارد که به من اجازه نمی دهد بازی را دانلود کنم!
به دلایلی هنگام ایجاد بازیهای خود با چندین ربات، تیمها با تمرکز تمام، اغلب اوقات یک بازی خستهکننده را بدتر میسازید تا یاد بگیرید و لذت ببرید، همچنین پس از چند بازی از کمبود نیرو و نقشه خسته میشوید.
پس از چند مرحله ادامه بدون خرید تقلب بسیار دشوار می شود.
قول داده است اما مشکلاتی دارد. ویژگی بسته بندی واحد خسته کننده است. این به این دلیل است که وقتی میخواهید مجموعهای از واحدها را بپیچید، ممکن است همه یا کدام واحدها را دریافت نکرده باشید، اما به محض انجام این کار، انتخاب خودکار حذف میشود. برای رفع این مشکل، آنها فقط باید آن را طوری بسازند که واحدها تا زمانی که روی یک ناحیه خالی از نقشه کلیک نکنید، پیشرفت نکنند، در غیر این صورت باید انتخاب شده باقی بماند. نقشه دوم "محاصره" دارای بالیستای زمینی است که درست در سمت چپ درب قلعه بازسازی می شود - به سختی
این یک بازی مناسب است، اما انیمیشن ها کمی کند هستند و دشمنان راه واحد را به سرعت پیدا می کنند و من احساس می کنم شما باید در یک زمین بازی مسطح تر شروع کنید.
من متوجه شدم که تغییرات در بازی ایجاد شده است تا اکنون عملکرد پرداخت کار کند. به طور کلی باید بگویم که این یک بازی عالی پر از پردازنده های سرگرم کننده برای بازی است. لوازم جانبی برای شما توسعه دهندگان / توسعه دهندگان.
این یک بازی بسیار خوب است اما تبلیغات آزاردهنده می شوند. پیشنهاد میکنم حداقل تبلیغات کمپین را حذف کنید و یک بنر تبلیغاتی را در منو و به جای آن در بالای صفحه یا کنار صفحه در بازی قرار دهید، تا مانع از گیمپلی نشود.
RTS Siege Up! - Medieval War Strateginiai pxcw
بیش از حد ... نظرات بسیار عالی. این حتی در مقایسه با هر RTS دیگری خوب نیست، درهم و برهم، خسته کننده است و فقط سرگرم کننده نیست. فرمان و تسخیر و یا وارکرافت را بازی کنید و سپس بیایید این را دریافت کنید. بله، می دانم که موبایل است و بازی های RTS موبایل بهتری وجود دارد
Yah Mera bahut achcha game Aaj comparative bola hota aur
فقط یک بازی دیگر که دارای پتانسیل بسیار زیاد است اما جلوههای بصری بدی دارد، کنترلها آن را آزاردهنده میکنند
RTS واقعی خیلی سرگرم کننده است. به راحتی اشاره کنید و فرمان دهید.
غمگین نمیشه از 4 lvl بدون تصادف گذشت
عالی ولی حیف زمین کم داره
من این بازی را حذف می کنم زیرا بازی در هنگام راه اندازی گیر کرده است
خوب است
نقشه ها بسیار کوچک هستند و مهم نیست که چه کاری انجام می دهید، ربات ها همیشه سریعتر از شما پیشرفت می کنند. بسیار دشوار است که کسی باشد که حملات پیشگیرانه داشته باشد. بهروزرسانی: از اینکه توضیح دادید دکمهها چه کار میکنند متشکرم -_- متوجه شدم که همه چیزهای دیگری را که گفتم نادیده گرفتهاید و القا میکنید که دکمههای حداقلی شما برای کسی گیجکننده هستند. نظرات من همچنان همان طور که بود پابرجاست. حذف نصب شد و اکنون به 1☆ تغییر کرده است تا به شما نشان دهم می دانم آن دکمه کجاست!
چرا نصب نمیشه من قبلا داشتم عالییییی ولی الان نمیاید
اشکالات و موارد دیگر. شما یک دشمن را از بین میبرید و بازی حتی میگوید که آنها حذف شدهاند، اما آنها فقط به تخمریزی و ساختن بیشتر ادامه میدهند. در یک نقطه سریعتر از آن بود که بتوانم آنها را با یک ارتش عظیم نابود کنم و روحی برای ساختن آنها باقی نمانده بود.
بازی خیلی سرگرم کننده است گرافیک خوب ساده و سرراست. با این حال، نقشه ها بسیار کوچک هستند. و کلاهک پاپ شما 70 است. به علاوه خیلی ساده همیشه چیز خوبی نیست. کمی پیچیدگی به آن اضافه کنید. اجازه دهید مرزهایم را گسترش دهم و دیوارهایی بسازم و برای مینها محدودیت زمانی داشته باشم.
آن را دوست دارم، اما کمی سخت است، شکست دادن کمپین سخت می شود و شکست دادن ربات های چند نفره در حالت آسان تقریبا غیرممکن است، زیرا آنها از ابتدا قبل از داشتن هیچ نیرو، حمله را متوقف نمی کنند.
جالب است اما چیزی منطقی نیست
نیاز به بهبود دارد ... باید گزینه ای برای آوردن همه نیروها در یک نقطه وجود داشته باشد که نمی تواند تمام نیروها را با کشیدن به عنوان حرکات مرحله در حین انجام این کار پوشش دهد.
بازی عالیه سرگرم کننده هست اما یه ستاره کم دادم بخاطر مرحله هاش که کمه و زبان فارسی نداره و وقتی میخای زمین بازی نمیشه دروازه و برج ساخت و مشکل اساسیش اینه که سربازا بالای دیوار نمیتونن برن اینا رفع بشه بازی تقریبا بی نقص مرسی میشه.
RTS Siege Up! - Medieval War Strategi jnb
Mini Block Craft Santai hab
این بهترین بازی است که تا به حال بازی کرده ام. سلام ABUKSIGUN، اگر فکر می کنید این ایده کاملاً بی فایده است. مشکلی نیست. حداقل بهترین بازییه که تا حالا بازی کردم حالت ویرایشگر در واقع آسان برای استفاده است. شما همچنین شخصیتهای جدیدی مانند یک کماندار اسکلت، شمشیرباز اسکلت و مرد باشگاهی را اضافه کردید
بدترین بازی تاریخ، نظرات جعلی هستند. بازی فقط مجبورم کند کاری را که میخواهد انجام دهم، مثل این است که تمام وقت وظایف را دنبال کنم.
حالت تکنفره نمیتواند بگوید من هنوز مقابل یک نفر بازی کردهام، اما. بسیار خوب است که کمی حالت مبارزات انتخاباتی داشت و داستان چندانی نداشت، بازی مانند 9f RTS است. از کوچک شروع کنید، در مرحله بعد یک واحد یا یک ساختمان اضافه کنید. این نحوه یادگیری شماست
خیلی بداست
خیلی بد است زیرا ما نمیتوانیم یک شهر را بسازیم که دشمنان آنقدر حمله میکنند
لطفا نقشه های زد و خورد بسازید
توصیه می کنم در این بازی چند نفره داشته باشید بازی ها خوب هستند اما من حوصله ربات ها را ندارم اگر بخش چند نفره را اضافه کنید به شما 5 ستاره می دهم پیشنهاد می کنم یک سرور در بازی چند نفره و عمومی یا خصوصی داشته باشید زیرا من از این بازی لذت می برم اگر بخش چند نفره داشته باشم، لذت بخش خواهد بود، من هیچ مشکلی در مورد باگ ها ندارم
بازی خوب است
من این بازی را دوست دارم اما سرگرم کننده بود ما با مشت سربازان عادی را باز می کنیم و ما در سطح نیروهایمان بالا می رویم نیروهای قدرتمندتر بیایند و یک قایق ماهیگیری و قایق جنگی و قایق حمل و نقل را قایق کنید و ما دیوار سنگی بزرگ خود را داریم از شما برای ساخت این بازی متشکرم من خیلی دوست دارم
بازی خیلی خوبیه 🎮و ممنون از ساختن 👍
بازی به طرز ناامیدکننده ای دشوار است، دشمنان قبل از اینکه چیزی بسازید حمله می کنند. دشمنان می توانند نزدیک واحدهای شما بسازند اما شما نمی توانید نزدیک واحدهای آنها بسازید. گیم پلی ناامید کننده است، می تواند پتانسیل زیادی داشته باشد.
کمی مشکل است و گاهی اوقات کنترل سربازان بسیار سخت است. من از سربازان داشتم که دست از مبارزه با دشمنان بردارند و فقط آنجا بایستند و گاهی اوقات وقتی آنها را انتخاب می کنم حرکت نمی کنند یا پاسخ نمی دهند تا اینکه دوباره انتخاب کنم...
RTS Siege Up! - Medieval War Strategie wrc
کنترل های خود را اصلاح کنید! در طول تهاجم دشمن، نمیتوانم ساختمانی را که میخواهم انتخاب کنم تا بتوانم سربازان را تخم ریزی کنم. اتلاف وقتم