(iOS) War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game цхеат цоде генератор новац
Feb 18, 2022 18:51:35 GMT
Post by monepercure on Feb 18, 2022 18:51:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде генератор новац ▞▞▞
▞▞▞ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game 2022 version ▞▞▞
Рли забавна ванмрежна игра. Једноставно и захтева мало размишљања
Добра игра
Забава на почетку, али после се наставља. 5 звездица за могућност да пошаље хорде војника одједном
Игра се понекад замрзне или ми само даје црни екран. Моја једина друга замерка је, или цене морају да падну или да се награде повећају, јер је у суштини немогуће откључати све док истовремено надоградите своје јединице тако да буду довољно јаке за више нивое. Осим тога, игра је веома забавна.
Моје бомбе и бацачи пламена не наносе штету и покушао сам да надоградим своје трупе 5 пута и успео је само једном, али ми је узео сав новац и моја пешадија није направила никакву штету
Ово је заиста кул игра, много личи на рат зомбија испред себе, што је такође веома забавно. Мислим да би игра могла да се надогради не играње већ мени који се некако осећа.. усамљен? Али ова игра је заиста кул и забавна
Морају да уклоне платни зид и количину нивоа које можете да прођете пре него што будете морали да чекате 12 сати, а онда би са још неколико нивоа то била игра са 4 звездице
Превише огласа. Мрзим ово. Да имам прилику да напишем 0 звездица, написао бих 0 звездица.
Није превише забавно. Гледајте како трупе трче право напред, заузмите последњи ров. Сада сте победили. Ништа изазовно или посебно
Свиђа ми се ова игра, стварно ми се свиђа. Није ми сметало да морам да штедим новчиће да бих купио следећи део игре уместо да чекам 12 сати, али, безобразлук програмера игре да наплате 14,99 УСД за можда 20 или 30 минута играња. Ова игра је забавна, али можете добити гомилу игара са сатима играња за мање од једног долара у продавници апликација
Играо сам се мало.. добио сам сандуке и купио неке са златом и нисам добио предмете унутра треба да се поправи. иначе до сада није тако лоша игра увек има простора за побољшање без обзира о којој игрици се ради. молим вас да решите проблем.
Игра је прилично забавна у томе да дођете до нивоа 8 и све што ће непријатељски тим имати јединице које су далеко изнад вашег нивоа јединица, на пример, ја сам управо имао пушке и тешки топџија, а онда непријатељски тим има оклопно возило и гомила других јединица које су далеко изнад мог нивоа јединица, дао бих овој игри бољу рецензију да није тако.
Не жели да игра. Уместо тога, воли да снима видео и слике мог окружења. Пријавио бих то да знам како. Немојте инсталирати!!
нема много стратегије у игри, све што треба да урадите је да пошаљете нежељену пошту првим војницима и победите све
Невероватна игра! Концепт је једноставан, али је веома занимљив и изазован - пуна игра. Постоје различите трупе за различите нивое, мислим да је то фантастично. Ово је једна од најбољих игара у категорији стратегије. Ову игру препоручујем свим играчима који се занимају за ратну стратегију.
Играње није много исплативо. Спамовао сам основну пешадију гасом до лвл 57 онда ми је досадило. Униште бункере у пар хитаца, а артиљеријски удари ништа не раде. Постоји оглас после сваког нивоа. Заиста досадно јер су неки лвл-ови веома брзи. Искључио сам податке када сам играо да их избегнем. Могло би бити у реду ако је балансирање јединица потпуно прерађено, али тренутно се то само чини као фабрика прихода од реклама за програмера.
Ову игрицу сам инсталирао за неку Носталгију, јер ме подсећа на стару флеш игру. Такође ме је заинтригирало што се неколико рецензија жалило на потешкоће и микро трансакције. Укратко, игра је... у реду. Довољно је забавно у кратким налетима. Што се тиче потешкоћа, рећи ћу да није. Рано сам пожурио да откључавам тенковску јединицу и фокусирао се на њено унапређење, пушке и моћи. Играо сам сваки слободан ниво. Тенкови тривијализирају игру; АИ их не користи против вас и не користи довољно добро способности
Игра се стално руши током покретања
Ово је заиста невероватна апликација за игре. Изузетно лепе илустрације тако запањујуће. Ово је апликација једноставна за коришћење. Заиста више волим да играм стално, па топло препоручујем свима....
Све кошта злато за куповину, што је веома тешко добити, добијајући око 50 по нивоу док ствари коштају 2к злата
Огласи без награде - прилично се понављају и досадни. Плати за победу сигурно.
То је стварно добра игра и волим да је играм тако што окупљам војнике и шаљем их унутра. Има неке рекламе после скоро сваке рунде што је досадно, али је и даље одлична игра.
Бесмислен играње, само спам резервоари и победите СВАКИ НИВО, покушајте да гурнете још огласа у грло
Игра нема стратегију или моралну траку за мене. Само откључајте тенкове и пошаљите 3 унутра и сваки ниво ће бити побеђен за вас. Не морате чак ни да користите друге трупе или надоградњу.
Ова игра прилично искрено симулира осећај ратовања из Првог светског рата... тако што вас тера да се борите напред-назад у битке за врло малу награду. На већини нивоа ћете слати нежељену пошту трупама без стратегије све док скоро не стигнете до непријатељских линија, када ће користити нервни гас и убити буквално све ваше трупе. Затим, непријатељ уради исту ствар, употребите сузавац, а битка се понавља све док се једном од вас не усрећи и не пређе гас.
Фантастичан! Ова ратна игра је веома занимљива игра. Играм неколико пута ову игру када сам слободан сваки дан. И мој брат такође воли ову игру. У овој игри долази много непријатеља и ја их убијем само неколико секунди и завршим свој ниво. Ја и мој брат волимо ову игру. Хвала програмеру ратних игара што је направио ову игру.
Ок.. Свака част програмерима који праве прилично лепу игру која изазива зависност. Али имам 2 питања: 1. Зашто зарађујете тако мало новца од мисија за трупе по невероватно скупим ценама? Неки од њих могу лако бити надјачани од стране трупа попут пушкара. 2. Зашто бих морао да чекам 12 сати (половина целог дана) само да бих наставио да играм неколико мисија сваки пут? Чекаћу 30 минута. Чак ћу чекати чак 3 сата. Али за квалитет и врсту игре ово је 12 сати. је предалеко. 3/5
Свиђа ми се веома стратешки на месту и препун борбе са бројним јединицама за откључавање од војника до тенкова бомби и борбених авиона!!!
АИ треба да распореди више трупа, то је то. Стварно ми се свиђа игра и дефинитивно 5 звездица ако ово поправе
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game रणनीति brw
ТЛДР: Неко је ставио игривост у ову „апликацију за хватање новца“ Драги чланови тима програмера или издавачу, танка је линија између механичке равнотеже нивелисања и „кредитне картице или нема напретка“. Забавна игра све док не можете ни да изједначите своју војску осим ако: поновите исту фазу 1000. пут или добијете своју кредитну картицу. И погодите шта, за сваку фазу коју завршите постоје огласи за вас.
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game სტრატეგია mlht
Crime Secrets: Crimson Lily Avanture hjry
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game Strategi igw
Игра је у реду и све, подсећа ме на игру са нових терена, али осећам да је превише лака, већ сам на 40. нивоу и нисам ни надоградио ништа, имао сам једну или две битке где смо остали чак и на минут, али АИ се није ни приближио победи у игри.
Игра је добра
Веома реалистично за игру са 8-битним пикселима и веома је забавно и изазива зависност
Смешно. Само на нивоу 12 и све што имате потребно је 20 минута да бисте га победили. Од превише лаког је постало тако тешко да га не можете победити унутар 2 нивоа. Донт довнлоад!!!!
Лако је за првих неколико нивоа. Затим, када сте заинтересовани за игру, они почињу да додају додатке између сваког нивоа. Кратак ниво, додавање које се не може прескочити и поновити.
Променио сам своју оцену са три звездице јер ватрени војници умиру пребрзо и потребно је предуго чекати да би ваши војници могли да играју Боом Беацх плус ниво 16 би требало да има неке ровове након што ова игра има рововски рат и све непријатеље престаните да пуцате, али ваши војници само настављају да јуре на метке и умру и они би требало да зауставе и пуцају.
Вау
Првих 5 нивоа је забавно, али након тога постаје стварно тешко, мислим практично немогуће, а јединице су супер прескупе
На почетку је забавно, али се веома понавља. Да постоји мало приче и да није увек изнова исти ниво, било би много боље
Превише скупо. Они желе да потрошите стварни новац за надоградњу и наставак игре. Такође превише огласа. После сваког нивоа је оглас. Сви морате да бирате. Или зарађујете тако што вадите играче или уништавате игру рекламама. Не можете да радите обоје.
Свиђају ми се битке ове игре. Заиста волим да га играм. Графика и контроле су биле добре, што га чини бољим за играње. Тренутак битака био је занимљивији него како су војници напредовали један по један и нападали непријатеље. Дакле, желим да кажем да је то заиста занимљива игра и да ми се стварно свиђа..
Веома забавна мала игра, али има квар и када се једном заглави у делу за надоградњу игре, никада не можете изаћи из ње, неће вам дозволити да се повучете, једноставно сте заглавили и не можете да наставите са игром. док то не поправе, препоручујем да нико не губи време на то јер је отежавајуће, али када то поправим, ово ће бити фантастична мала игра
Живите једноставност, али игра је ужасна. Ботови ће направити бесконачну штету, убијајући ваше трупе тренутно. Ботови такође могу покренути појачања тако брзо да ваше трупе неће имати ни секунду живота. То је игра која је срање.
Губљење времена осим ако не волите да гледате рекламе сваких 30 секунди. Претешка монетизација. Није чак ни забавно. Не само то, већ игра покушава да вас натера да потрошите новчић да откључате више нивоа или да сачекате 12 сати. Ово је први пут да сам се осећао принуђеним да напишем рецензију ако то говори колико је лоше.
Добро је, свиђа ми се!
Руши при покретању Не могу чак ни да покренем игру, нисам имао ни прилику да је играм. Само се руши сваки пут. Искрено, скини ово из продавнице или поправи.
То је глупа мала игра за играње, али рекламе на сваком нивоу
Леп
Ова игра је превише забавна, волим је и препоручујем да је преузмете, није нежељена реклама, одлична је!!!! Једина ствар коју можете да побољшате, молим вас да додате креативни режим, јесте оваква игра са креативом, али мени не ради, али ово ради ако је ваш креатор, молим вас, додајте креативан, али је и даље одлична игра!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
Неко време је забавно, а онда се веома понавља, а обавештења су веома досадна
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game સ્ટ્રેટેજી sni